Waarom maak ik deze website / hobby?

Sinds een paar jaar lang heb ik deze website. Ik werk hier met plezier aan en op deze pagina kom je er achter hoe deze wesbsite tot stand is gekomen zoals het nu is.

Hoe het begon

Op het werkinstituut waar ik mijn opleiding tot Finanieel Administratief Medewerker (kortgezegd Boekhouder) heb gevolgd, heb ik onder andere een cursus Webshop medewerker gedaan. Een van de opdrachten van deze cursus was om zelf een website te maken in html. Ik ben toen begonnen met het maken van deze website. In het begin had ik alleen informatie over World of Tanks erop staan, maar nu staan er ook allerlei andere onderwerpen op: Weerwolven van Wakkerdam, Houten Treinbaan, Deventer Industriespoor en Command and Conquer.

De huidige situatie

2x in het jaar neem ik een kijkje op mijn website om te kijken of er dingen aangepast moeten worden. Sommige dingen zijn in loop der tijd niet meer van toepassing en andere dingen moeten er juist bijgeschreven worden.

De toekomst

In de komende jaren ga ik waarschijnlijk meer hobby's toevoegen aan mijn website. Het idee van mijn website is dat het een bron van informatie is, in het Nederlands, overzichtelijk en duidelijk voor het geval dat je een kleinigheid wil opzoeken.

Home