China

In Zero Hour specialseren de Chinezen zich op de volgende gebieden: Standaard, Infantry, Tanks en Nuclear Weapons. De Standaard China heeft alles, de specialisaties hebben van sommige troepen, gebouwen en special abilities betere versies, terwijl ze ter compensatie niet het volledige arsenaal hebben.

Standaard China

In vergelijking met de andere 2 partijen, heeft China en aantal unieke dingen: De kunnen hun gebouwen upgraden met mines, waardoor vijandige units in de buurt schade oplopen. Deze mijnen kunnen nog geupgraded worden naar Neutron Mines, wat de piloot (en eventueel passagiers) dood, waardoor deze voertuigen ingenomen kunnen worden door China. Verder doet China ook aan propaganda, waardoor de units effectiever zijn op het slagveld. Van de drie partijen, is China het meeste op de tanks gebaseerd en heeft hier ook allerlei goede mogelijkheden mee.

Terug naar boven

General "Anvil" Shin Fai

Shin Fai specialiseert zich in infanterie. Overige dingen:

Terug naar boven

General Tsing Shi Tao

Tsing Shi Tao specialiseert zich in kernwapens. Overige dingen:

Terug naar boven

General Ta Hun Kwai

Ta Hun Kwai specialiseert zich in Tanks. Overige dingen:

Terug naar boven

China in andere Mods

In de meeste mods van China, wordt hun Arsenaal compleet gemaakt (elke specialisatie heeft hier dan Tanks, voertuigen en artillerie). In andere mods komen er totaal andere specialisaties aan bod (Flame EMP+Napalm, Special Weapons, Hacker). De mods die nieuwe specialisaties bevatten, bevatten meestal ook totaal nieuwe units met hun modellen. Van een aantal van deze laatste specialisaties, heb ik verschillende units in mijn mod zitten, omdat ik ze er leuk uit vind zien en ze passen bij de al aanwezige units in mijn mod.

Terug naar boven

Terug naar Command And Conquer