GLA

In Zero Hour specialseert de GLA zich op de volgende gebieden: Standaard, Demolitions, Stealth en Toxin. De Standaard GLA heeft alles, de specialisaties hebben van sommige troepen, gebouwen en special abilities betere versies, terwijl ze ter compensatie niet het volledige arsenaal hebben.

Standaard GLA

In vergelijking met de andere 2 partijen, heeft de GLA en aantal unieke dingen: Ze hebben geen stroom nodig om hun basis draaiende te houden. Indien de gebouwen kapot gaan, onstaat er een GLA Hole. Als dit "gebouw" niet kapot gemaakt wordt, wordt het gebouw wat er op stond weer herbouwd. De Worker is de belangrijkste unit van de GLA: Hij verzamelt de grondstoffen en bouwt de gebouwen. Van de drie partijen, is de GLA het meeste op de infanterie gebaseerd en compenseert hiermee het gebrek aan vliegtuigen.

Terug naar boven

Rodall "Demo" Juhziz

Rodall Juhziz specialiseert zich in bommen en mijnen. Overige dingen:

Terug naar boven

Prince Kassad

Prince Kassad specialiseert zich in camouflage. Overige dingen:

Terug naar boven

Dr. Thrax

Dr. Thrax specialiseert zich in Biologische wapens. Overige dingen:

Terug naar boven

GLA in andere Mods

In de meeste mods van GLA, wordt hun Arsenaal compleet gemaakt (elke specialisatie heeft hier dan Tanks, voertuigen en artillerie). In andere mods komen er totaal andere specialisaties aan bod (Salvage, Junk, Fortress, Tech). De mods die nieuwe specialisaties bevatten, bevatten meestal ook totaal nieuwe units met hun modellen. Van een aantal van deze laatste specialisaties, heb ik verschillende units in mijn mod zitten, omdat ik ze er leuk uit vind zien en ze passen bij de al aanwezige units in mijn mod.

Terug naar boven

Terug naar Command And Conquer