USA

In Zero Hour specialseren de Amerikanen zich op de volgende gebieden: Standaard, Airforce, Lasers en Superweapons. De Standaard USA heeft alles, de specialisaties hebben van sommige troepen, gebouwen en special abilities betere versies, terwijl ze ter compensatie niet het volledige arsenaal hebben.

Standaard USA

In vergelijking met de andere 2 partijen, heeft de GLA en aantal unieke dingen: De gebouwen repareren automatisch. De voertuigen kunnen worden uitgerust met de volgende drones: Scout Drone (ontzichtbare vijanden ontdekken), Battle Drone (Anti infantry drone en deze drone repareert het voertuig waar het bij hoort) en de Hellfire Drone (Anti Vehicle drone). Verder zijn alle drones van de USA immuun tegen toxin and radiation, neutron en de Snipe Vehicle ability van Jarmen Kell. Van de drie partijen, is de USA het meeste op de luchtmacht gebaseerd en kan ook effectief luchtaanvallen doen zonder veel units kwijt te raken.

Terug naar boven

General Malcolm Granger

Malcolm Granger specialiseert zich in de luchtmacht. Overige dingen

Terug naar boven

General Townes

Townes specialiseert zich in lazers. Overige dingen:

Terug naar boven

General Alexis Alexander

Alexis Alexander specialiseert zich in superwapens. Overige dingen:

Terug naar boven

USA in andere Mods

In de meeste mods van USA, wordt hun Arsenaal compleet gemaakt (elke specialisatie heeft hier dan Tanks, voertuigen en artillerie). In andere mods komen er totaal andere specialisaties aan bod (Cybernetic High-Tech, Helicopter). De mods die nieuwe specialisaties bevatten, bevatten meestal ook totaal nieuwe units met hun modellen. Van een aantal van deze laatste specialisaties, heb ik verschillende units in mijn mod zitten, omdat ik ze er leuk uit vind zien en ze passen bij de al aanwezige units in mijn mod.

Terug naar boven

Terug naar Command And Conquer