Mijn hobbies

Ik heb allerlei hobby's die ik graag doe. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn (zoals met mijn houten treinbaan en Knex bouwwerk), spelletjes te spelen (Weerwolven van Wakkerdam) of te gamen (world of tanks en command and conquer).

Houten treinbaan

Een andere hobby van mij is mijn houten treinbaan. Voor corona stond ik 2 keer peer jaar stond ik in het Openbaar Vervoer & Speelgoed Museum in Doetinchem met mijn Houten Treinbaan. Het leuke van dit idee is dat kinderen er ook mee mogen spelen en het geheel gratis is. Begin mei ga ik een houten treinbaan neerleggen in de restauratieruimte van het station.

Industriespoor Deventer

De laatste tijd ben ik bezig geweest met het onderzoeken van het industriespoor dat ooit in Deventer heeft geleden. Ben jij benieuwd hoe ik het heb aangepakt en wat het resultaat is? Klik dan snel op het Deventer Industriespoor voor meer informatie.

Knex Bouwwerk

In de woonkamer heb ik een heel groot Knex bouwwerk staan met meer dan 10.000 stukjes (het precieze aantal heb ik nog niet geteld, want het bouwwerk staat er nog). De grote ballenbaan heeft verschillende mogelijkheden om de ballen naar beneden te krijgen. Meer informatie volgt nog.

Weerwolven van Wakkerdam

Voor corona organiseerde ik 1 keer in de 3 maanden Weerwolven van Wakkerdam voor de straat en vrienden. Heb je enig idee hoe Weerwolven van Wakkerdam of zoek je juist meer informatie?. Klik dan op de link.

Mijn games

Ik speel ook veel computerspellen. Ben je benieuwd wat ik allemaal speel? Neem dan een kijkje bij mijn computerspellen en wie weet hebben we gemeenschappelijke spelletjes.

Home