Equipment in World of Tanks.

Er zijn verschillende soorten equipment die je kan installeren op een tank. Deze equipment maakt de tank in bepaalde dingen beter dan een tank die deze equipment niet gebruikt. Op deze pagina kom je meer te weten over equiptment.

Equipment

In de garage, kan je voor elke tank 3 soorten equiptment kiezen. De soorten equipment die je kan kiezen hangen af van de soort tank die je hebt. Hieronder een lijst met de verschillende mogelijkheden. Om het geheel wat overzichtelijker te maken, heb ik de equipment onderverdeeld in verschillende statistieken, namelijk: Firepower, Survivability, Mobility, Concealment en Spotting

Welke equipment gebruik ik het meeste en waarom?

Normale Tanks

Ik gebruik meestal de combinatie van Doorlader, Ventilatie en Richtaandrijver / Verticale Stabilizator. Ik gebruik een Verticale Stabilizator indien ik deze kan gebruiken en anders de verbeterde richtingaandrijver. Ik vind het belangrijk om snel te kunnen schieten, dus vandaar de Doorlader. Ventilatie verbeterd alles (ook al is het een klein beetje), maar alle kleine beetjes kunnen helpen. Verder een Richtaandrijver indien een Verticale Stabilizator niet aanwezig is of juist de Verticale Stabilizator als deze aanwezig is. Ik rij meestal in light en medium tanks dus dan is het wel fijn als je wat accuratie hebt.

Autoloaders

Voor Autoloaders gebruik ik meestal de combinatie van Ventilatie, Richtaandrijver en Verticale Stabilizator. Met een autoloader wil je niet veel klappen krijgen, dus focus ik hier op de accuratie. Als er een doorlader op een autoloader kan, dan pak ik de combinatie hierboven. (Chi-Ri bijvoorbeeld)

Indien ik niet een Verticale Stabilizator op de tank kan zetten, vervang ik het door een camonetje, spall liner of Coated Optics.

De statistieken van de equipment met de soorten.

Hieronder staan de verschillende statistieken van de equipment beschreven met de soorten die erbij horen.

Firepower

Enhanced Gun Laying Drive / Verbeterde Richtaandrijving

Door deze equipment kan je 10% sneller gaan mikken. Het is vooral handig voor tanks met een lange aimtijd en artillerie.

Vertical Stabilizer / Verticale Stabilizator

Door deze Equipment begint de aimcirkel 20% kleiner zodat je makkelijker kan mikken als je aan het rijden bent.

Gun Rammer / Doorlader

Dit is een van de belangrijkste equipment die je maar kan gebruiken. Het verminderd de herlaadtijd van je kanon met 10% en zijn aan te bevelen op elke tank. Niet te gebruiken op autoloaders

Improved Ventilation / Verbeterde Ventilatie

Hierdoor krijg je een 5% bonus op het traingen van skills en perks en verder verbeterd het de meeste dingen van je tank. (reload, draaisnelheid van koepel en hull, aimtijd, camouflage, etc.) Het heeft geen effect op Armor en HP.

Survivability

Enhanced Suspension / Verbeterde Rupsbanden

Hierdoor kan je 10% meer gewicht op je tank plaatsen en kunnen je ze 20% meer hebben voordat ze beschadigd raken en kapot gaan. Dit is handig voor de meeste stock tanks, aangezien de meestal de tracks moeten upgraden (die heel vele xp kost).

Toolbox / Gereedschapskist

Je repareersnelheid gaat hierdoor met 25% omlaag. Hierdoor worden dus bijvoorbeeld je tracks sneller gerepareerd.

Spall Liner / Anti Schervenscherm

Extra bescherming tegen rammen, explosieven en de dood van bemanningsleden.

Wet Ammorack / Natte Munitieopslag

Je Ammo Rack kan hierdoor 50% meer hebben voordat het beschadigd en kapot gaat. Indien je Ammo Rack kapot gaat (ontploft) is de tank uitgeschakeld omdat de koepel van de tank vliegt.

Cyclone Filter / Cycloon Filter

Je motor kan hierdoor 50% meer hebben voordat deze beschadigd of kapot gaat. Een beschadigde motor zorgt voor minder mobiliteit. Alleen voor Russische en Chinese tanks.

Fill Tanks with CO2 / Vul Tanks met CO2

Je brandstoftank kan hierdoor 50% meer hebben voordat deze beschadigd of kapot gaat. Een kapotte brandstoftank leid meestal tot een brand in je tank. Te gebruiken vanaf tier 6.

Mobility

Additional Grousers / Extra brede Rupsbanden

Hierdoor heb je minder terrein weerstand, waardoor je makkelijker op volle snelheid kan rijden. Alleen te gebruiken voor specifieke Duitse tanks.

Concealment

Camouflage Net / Camouflagenet

Hierdoor krijg je betere Camouflage als je stilstaat.

Spotting

Binocular Telescope / Binoculaire Telescoop

Hierdoor krijg je 25% beter zicht in je tank als je stilstaat.Niet te combineren met coatied optics

Coated Optics / Optiek met antireflectiecoating

Hierdoor krijg je een 10% extra zichtbereik dat altijd van toepassing is (of je rijd of niet, het maakt hier niets uit). Niet te combineren met binocs.

Home