Alles met Premium

In World of Tanks kan je allerlei dingen tegenkomen met de status "premium". Op deze pagina beschrijf ik de volgende premium dingen:

Premium Account

In World of tanks heb je 2 soorten accounts. De eerste is het Standaard Account en het tweede is het Premium Account. Aangezien iedereen het Standaard Account wel kent, ga ik hier in op het Premium Account.

Als je een Premium Account hebt, heeft dit zijn voordelen ten opzichte van een Standaard Account. Wat eigenlijk het enige probleem is met een Premium Account, is dat je geld moet betalen (of goud, wat ook geld kost) om het te krijgen.

De meest bekende voordelen van een premium Account zijn: Meer credits en meer ervaring per potje. Ook ziet je garage er schoner en mooier uit.

Terug naar boven

Premium Tanks

Er zijn verschillende soorten premium tanks. Voor mij zijn er 3 soorten Premium Tanks:

Een premium tank heeft als voordeel ten op zichte van een normale tank dat deze premium meer credits en xp verdient en de bemanning sneller getraind wordt. Dit laatste is een rede om een premium tank te kopen van een natie waar je mee bezig bent.

Gift Shop

Terug naar boven

Premium Shop

World of Tanks heeft een Premium Shop (ook wel de gift shop genoemd) waar je van alles kan kopen om het spel voor jou leuker te maken. In de Premium Shop heb je 4 pagina's waaruit je kan kiezen:

Premium Shop

Bij het tabblad van Gold kan je goud kopen voor in het spel. De pakketen zijn: 500 goud, 1.000 goud, 2.500 goud, 5.500 goud, 7.500 goud, 10.000 goud, 14.500 goud, 30.500 goud en welk aantal je maar wil hebben (van 500 tot 1.000.000 goud).

Bij het tabblad van Premium Account kan je Premium dagen kopen voor in het spel. De pakketen zijn: 1 dag, 3 dagen, 7 dagen, 14 dagen, 30 dagen, 90 dagen, 180 dagen en 360 dagen.

Op de pagina van Vehicles zie je alle Premium Tanks die je altijd kan kopen, tenzij ze uit de shop worden gehaald.

Bij het tabblad van Specials zie je alle aanbiedingen die er op dit moment zijn. Indien je met je Wargaming Account bent ingelogd, kan het zijn dat je meer pakketjes zijn. Al deze pakketjes varieren van goedkoper goud kopen tot Premium tanks met goud en andere bonussen.

Terug naar boven

Premium Consumables

In een gevecht kan je premium Consumables meenemen. Er zijn 3 soorten Premium Consumables in vergelijking met de standaard consumables:

Soort Consumable Standaard Premium
Repareersetrepareert 1 module of 2 tracksrepareert alle modules
Verbanddoosrepaeert 1 bemmaningslidrepareert alle bemmaningsleden
Brandblussermoet handmatig aangezet wordenwordt automatisch aangezet

Het voordeel van deze Consumables is dat het effect op de tank groter is, het nadeel is dat de kosten hoger zijn. Zowel de standaard als de premium varianten hebben een cooldown van 90 seconden, voordat deze opnieuw gebruikt kunnen worden.

Terug naar boven

Premium Munitie (Gold Ammo)

In World of Tanks heb je mogelijkheid om met premium munitie te gaan schiten, oftewel met goud (het wordt nog wel zo genoemd, maar de munitie is nu alleen met credits te krijgen) schieten. Deze kogels zijn meestal APCR/HEAT met een paar uitzonderen (zoals HESH). Deze kogels zijn duur om te gebruiken, maar leveren meer penetratie op, waardoor je makkelijker door een vijand heen komt en dus meer credits krijgt in een kortere tijd. Zie Munitie voor meer informatie over deze soorten kogels.

Terug naar boven

Home