Waarom speel ik World of Tanks?

Sinds een paar jaar lang speel ik dit online game. Ik doe het met plezier en op deze pagina kom je erachter waarom ik het zo leuk vindt.

Wat ik zo leuk vind aan deze hobby is alle leuke dingen die Wargaming (de maker van World of tanks) in World of Tanks heeft gestopt. Een aantal voorbeelden hiervan: De type tanks, de verschillende naties, de periode van de tanks, de verschillende mappen waar je op speelt, de verschillende tiers en zo kan ik nog lang doorgaan.De clanmogelijkheden.

Sinds een aantal jaren ben ik lid van verschillende clans, wat een hoop gezelligheid met zich meebrengt. Als speler van een clan strijd je voor een groter doel dan als je alleen speelt.

De meeste clans houden minimaal 1 keer per jaar een clandag, waarbij de clan spelers elkaar in het echt zien. Qua communicatie worden er allerlei programma's gebruikt, buiten WoT om. De meest bekenden zijn TeamSpeak Client 3 en Discord. Met beide programma's kan je elkaar stemmen horen en dus makkelijk aanwijzingen geven, overleggen en wat je maar bespreken wil.

Zelf heb ik jarenlang gebruik gemaakt van TeamSpeak Client 3, een makkelijk te gebruiken communicatieprogramma met servers en kanalen op deze servers. Bij mijn vorige clan (ROFF), zijn ze vorig jaar overgegaan op Discord. Dit komt omdat TeamSpeak geld kost om een server te onderhouden en Discord niet. Als ik zelf een clan zou oprichten, zou ik denk ik richting TeamSpeak gaan, omdat ik dit fijner vond om mee te werken... In mijn huidige clan (HA-CL), gebruiken we TeamSpeak, maar gaan binnenkort over op Discord.

Home