Toekomstige plannen voor lange en korte termijn

Op deze pagina lees je naar welke tanks ik op dit moment aan het grinden ben.

Plannen op korte termijn

Skoda T50/51

Ike ben nu bij de Skoda T50 die mij wel goed bevalt. Ik verwacht dat de grind dan ook heel makkelijk gaat worden, zodat ik binnen de kortste keren bij de tier 10 ben.

AMX 30, Leopard PTA en Standard B

Qua speelstijl lijken deze 3 tanks veel op elkaar en wil ik ze ook alle 3 hebben. De AMX 30 heb ik nu gekocht, maar zo goed als niet mee gespeeld (ik wacht namelijk totdat ik de andere 2 heb). De Leopard PTA kan ik kopen, maar ik wacht nog even totdat er korting is bij de hogere tiers. Om bij de Standard B te komen, moet ik de P44. Pantera doorgrinden. Ik vind het een leuke tank, dus dat moet met de kortste keren gedaan zijn.

Mijn plan is om te beginnen met de Italiaanse tank en uiteindelijk ben ik van plan om de Leopard PTA en de Standard B tegelijkertijd te kopen met een korting. Kortom, nog wat werk voor de boeg.

AMX 50B en de Kranvagn

Momenteel heb ik de T57 Heavy en die bevalt mij wel lekker. En aangezien de 3 Autoloader Heavy Tanks een vrijwel dezelfde speelstijl hebben, ga ik voor alle 3.

De T57 Heavy heb ik al, voor de AMX 50B moet ik nog de AMX 50 120 elite maken en voor de Kranvagn kan ik de Emil II kopen en deze elite maken. Ook met de Emil II wacht ik nog even todat er korting is.

Conquer Gun Carrier

Ik heb net de FV3805 gekocht en deze bevalt beter dan de FV207. Ik moet nog wel veel xp krijgen voordat ik de Conquer Gun Carrier heb, maar deze grind wordt minder erg dan de FV207.

T92 HMC

Op dit moment heb ik de M53/M55 en moet ik ook nog wat xp grinden voor de T92 HMC. Met dit tweede kanon verwacht ik dat de grind niet al te moeilijk wordt.

Object 705A

Op dit moment heb ik bijna de IS-M elite en ik heb al een bemanning klaar staan voor de Object 705. Zodra er korting is, sla ik hier ook mijn slag.

Plannen op lange termijn

Jagdpanther II

Ik heb de Jagdpanther II vrijgespeeld en wacht nu op een korting van tier 8, voordat ik de Jagdpanther II ga kopen.

K-91

Op dit moment zit ik bij de Object 430 versie II. De grind op de object 430 versie II is behoorlijk lang, maar het einde is in zicht. Ik heb alle modules en moet nu alleen nog de xp voor de K-91. Ook hier wacht ik nog op korting.